
Oeufs farcis à l'Andalouse
Matériel
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Ingrédients
- 4 œufs
- ½ c. à café coriandre
- 1 c. à café sauce soja (remplace le Murri*)
- 2 c. à café jus d'oignon
- 3 c. à café huile
- poivre noir
Instructions
- Cuire les œufs, les fendre et retirer les jaunes.
- Mélanger les jaunes avec les autres ingrédients.
- Farcir le blanc d’œuf avec le mélange de jaune d’œuf et des ingrédients.
- Saupoudrer de poivre.
Notes
SOURCE HISTORIQUE
Traduction de l'arabe en anglais par Charles Perry :
Take as many eggs as you like, and boil them whole in hot water; put them in cold water and split them in half with a thread. Take the yolks aside and pound cilantro and put in onion juice, pepper and coriander, and beat all this together with Murri, oil and salt and knead the yolks with this until it forms a dough. Then stuff the whites with this and fasten it together, insert a small stick into each egg, and sprinkle them with pepper, God Willing.
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